20-vuotias mallilupaus esitteli bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolan naiskauneutta ihastellessa tulee ottaa huomioon Victoria’s Secret -brändin leipiin kiinnitetty Monika Jagaciak. Mallilupaus ikuistettiin taannoin St. Bartsin saarella kuvaussession pyörteissä. Karibianmeren kuumuudessa neidon yllä oli upeita bikiniasuja.

Eilen Monika ikuistettiin Karibialla Victoria’s Secretin mainoskuvausten tauolla, jolloin hänellä oli aikaa käydä pulahtamassa uimassa meren aalloissa. Tietenkin bikineissä.

20-vuotias Monika Jagaciak kirjoitti mallisopimuksensa vuonna 2007 IMG Models -firmalle. Siellä hän sai lempinimen Jac. Läpimurto alalle tapahtui vuonna 2009 New Yorkin muotiviikoilla. Viime vuoden syyskuussa nainen pääsi 27. sijalle maailman 50 suurimman naispuolisen huippumallin listalla Models.com-sivuston listauksessa.