Talon puutarhasta löytyi masturboiva mies keskellä päivää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eri vuodenajat voivat laukaista ihmisissä omituisia tuntemuksia. Pimeys vaikuttaa usein mieltä alentavasti, ja ihmiset saattavat koteloitua kotisohvalle odottamaan kauniiden ja aurinkoisten talvipäivien saapumista. Eräs kentiläinen mies ei sateesta välittänyt.

Facebook
Facebook

Hän nimittäin päätti viuhahtaa englantilaisen opiskelija-asuntolan pihalla ilman rihman kiertämää keskellä kylmää marraskuupäivää. Pihalle asuntonsa ikkunasta vilkaissut yliopisto-opiskelija hieraisi silmiään vielä enemmän, kun huomasi, että pihalle ilmestynyt mies ryhtyi masturboimaan hänen puutarhassaan. Asiasta ilmoitettiin poliisille, mutta sitä ennen opiskelija nappasi siveettömästä miehestä valokuvan ja pani sen Facebookiin.

Mies oli opiskelijan mukaan saapunut paikalle vain hetkeä aiemmin autolla, ja hyppäsi alastomana puutarha-aidan yli. Kentin poliisi etsii parhaillaan valokuvassa esiintynyttä miestä yleisövihjeiden ja tiedustelujen perusteella, Metro-lehti uutisoi.