Calvin Harris perui jättikeikan – vakavasti sairas

Viihdeuutiset · Annika Kela

Monet Calvin Harrisin fanit joutuivat pettymään viikonloppuna pidetyissä MTV European Music Awardseissa, sillä Harris perui keikkansa vain 24 tuntia ennen lavalle astelemista. Gaalan organisaattorit kertoivat, että Harris ei esiinny terveydellisistä syistä.

Nyt Calvin Harris on paljastanut keikan peruuntumiseen olevan syynä sydänvika. Fanit ovat olleet Harrisista huolissaan, sillä sydänviat ovat tunnetusti hengenvaarallisia. Harris on kirjoittanut omaan Twitteriinsä, että hän on joutunut palaamaan kotiin, jotta voi selvittää mitä asialle on tehtävissä.

Maailman eniten tienaava DJ-tähti ei vielä ole kommentoinut tarkemmin terveydentilaansa. Fanit toivovat Harrisin toipuvan ja toivovat, että mies tullaan näkemään pian keikkailemassa entiseen malliin.