Kim Kardashian paljasti takapuolensa rohkeassa kuvassa: ”Rikkoo internetin!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Newyorkilainen Paper Magazine on valinnut lehtensä kanteen kuuluisan mediapersoonan Kim Kardashianin. Lehti on kirjoittanut pääkirjoituksensa aiheista, joilla yritetään rikkoa Internet. Siihen liittyen kohuttu kaunotar on riisunut itsensä alastomaksi kansikuvaa varten.

Paper
Paper

Kardashian on aiemminkin esiintynyt paljastavissa kuvissa, kuten Playboyssa ja Harper’s Bazaarissa, mutta ensimmäistä kertaa perheen perustamisen ja naimisiinmenon jälkeen neitokainen on riisunut itsensä alastomaksi lehteä varten.

Lehden pääotsikkona on Break The Internet Kim Kardashian. Kuvat neitokaisesta on oikea valinta pääkirjoituksen avaamiseen, jossa syvennytään netti-ilmiöihin. Huomiota herättävän kuvan on ottanut valokuvaaja Jean-Paul Goude ja lehden kuvaukset järjestettiin syksyllä Pariisissa.