Robin Williamsilta jättiperintö lapsille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin, että suosikkinäyttelijä Robin Williamsin ruumiinavausraportissa ei ilmennyt viitteitä alkoholin tai huumeiden käyttämisestä kuolinaikaan. Mies menehtyi elokuussa, ja viranomaiset paljastivat pian hänen tehneen itsemurhan hirttäytymällä vyöhönsä ja viiltelemällä sitä ennen ranteitaan. Virallinen kuolinsyy oli tukehtuminen.

Rakasta näyttelijää jäi suremaan kolme lasta: 31-vuotias Zak Williams, 25-vuotias Zelda Williams ja 22-vuotias Cody Williams. Mail Onlinen mukaan Robin Williams oli laatinut ennalta testamentin, jonka mukaan hänen lapsensa tulevat perimään noin 50 miljoonan dollarin summan. Lisäksi omaisuutta tulee jakaa hänen nimeään kantavan säätiön avulla.

Robin Williams, koko nimeltään Robin McLaurin Williams, oli koko maailman rakastama komediatähti, joka nousi aikoinaan supertähdeksi Ystäväni avaruudesta -hittisarjasta. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat muun muassa Hyvää huomenta, Vietnam, Hook – Kapteeni Koukku, Kuolleiden runoilijoiden seura ja Mrs. Doubtfire – Isä sisäkkönä. Williamsin tuoreemmasta tuotannosta hiteiksi nousi vuonna 2006 Night at the Museum – yö museossa ja kolme vuotta myöhemmin sen jatko-osa.

Näyttelijä palkittiin parhaan miessivuosan Oscarilla elokuvasta Will Hunting – syntynyt neroksi. Hän oli ehdolla Oscar-palkinnon saajaksi kolme kertaa. Lisäksi hänet palkittiin useilla Emmy, Golden Globe ja Grammy -palkinnoilla.