Mikä puuma! Kardashianien äiti pokasi 26 vuotta nuoremman

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianien menestyksen takana pidetään perheen tomeraa ja kunnianhimoista äitiä Kris Jenneriä. Nainen erosi hiljattain olympiavoittaja Bruce Jenneristä, mutta kuten arvata saattoi, ei uuden kullan etsimisessä mennyt pitkään. 59-vuotias matriarkka viihtyy nyt 26 vuotta nuoremman miehen kainalossa.

Kris Jenner seurustelee 33-vuotiaan Corey Gamblen kanssa. Mies on tullut tutuksi Justin Bieberin kiertuemanagerina. Pari vietti äskettäin Kris Jennerin syntymäpäiviä romanttisissa merkeissä Las Vegasissa. Kun aikuisen naisen ikään ehtineeltä Jenneriltä kysyttiin hänen saamiaan syntymäpäivälahjoja, vastasi hän perheen ja ystävien kanssa vietetyn ajan olevan tärkeämpää, E! News uutisoi.

Bruce ja Kris Jenner olivat naimisissa 23 vuotta. Kris on sanonut julkisesti katuneensa Rob Kardashianista eroamista ja Brucen kanssa avioitumista. Nainen on kertonut upean ulkonäkönsä salaisuudeksi kauneusleikkausten lisäksi oikeanlaisen ruokavalion. Hänen mukaansa kauneus huokuu ihmisistä sisältä ulospäin. Kris Jennerin uusi rakas Corey Gamble on nuorempi kuin naisen kaksi vanhinta lasta, Kourtney ja Kim Kardashian.

http://www.femalefirst.co.uk/entertainment/kris-jenner-feels-blessed-corey-gamble-556743.html