Opettajan huono työpäivä: Virtsasi kännissä housuun ja tappeli oppilaiden kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka opettajat ovat tavallisia ihmisiä, saavat heidän toilailunsa aina runsaasti palstatilaa mediassa. Etenkin oppilaidensa kanssa seksuaaliseen kanssakäymiseen yhdistetyt kasvatusalan ammattilaiset keräävät raivoa vanhemmilta.

Nyt valokeilaan on noussut espanjan kielen opettaja, jonka eräs työpäivä merkitään kalenteriin mustana perjantaina. Connecticutissa sijaitsevassa lukiossa todistettiin viime viikolla omituista tapahtumaketjua, jossa koulun opettaja saapui työtehtäviinsä silminnähden alkoholia nauttineena.

Opettaja asteli luokkaan ympäripäissään ja virtsasi saman tien housuunsa. Kun luulisi, että hänet lähetettiin suoraan kotiin viimeistään tässä vaiheessa, aloitti opettaja käsirysyn oppilaiden kanssa. Miesopettaja oli suuttunut oppilaiden virnuilusta ja siitä, että häntä oli kuvattu kännykkäkameroilla.

Opettaja nosti yhden oppilaista seinälle väkivaltaisesti. Vaikka koulu on tiedottanut, että opettaja olisi poistettu rakennuksesta käsiraudoilla, ei hänestä koskaan tehty ilmoitusta viranomaisille paikallispoliisin mukaan. WTNH News 8 -paikallisuutiset kysyvätkin, odottaako opettajaa ollenkaan tuomio käyttäytymisensä johdosta?