Bruce Willisin tytär haluaa luoda uraa laulajana – tässä näyte!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rumer Willis on Bruce Willisin ja Demi Mooren vanhin tytär vuonna 2000 päättyneestä avioliitosta. Vanhempiensa tavoin Rumer on yrittänyt luoda uraa elokuvatähtenä. Hän on näytellyt pääosin televisiossa, sarjoissa kuten 90210, Workaholics ja Havaiji 5-0.

26-vuotias näyttelijäpariskunnan tytär on haaveillut myös urasta musiikin parissa. Nyt Rumer Willisin lauluääntä kuullaan tuoreella Youtube-videolla, jossa hän esittää Payson Lewisin ja taustabändin kanssa Taylor Swiftin Out of the Woods -kappaletta.

Rumer Willis on nähty lukuisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, ja hän on poseerannut myös mallikuvissa. Hän teki debyyttinsä valkokankaalla äitinsä Demi Mooren rinnalla elokuvassa Now and Then. Rumerin haaveena kerrotaan olevan myös ura poptähtenä.