Jos Chuck Norris olisi Nintendo-pelissä… Tältä se näyttäisi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On sanottu, että toimintatähti Chuck Norris voi sytyttää nuotion hieromalla kahta jääpalaa yhteen. Hänen kotinsa lattialla on karhuntalja, mutta karhu ei ole kuollut. Se ei vaan uskalla liikkua. Kierrepotkujen kuningas Chuck Norris on paljon muutakin kuin vitsejä tähdittävä toimintasankari.

YouTube
YouTube

Chuck Norris aiheuttaa monissa huvittuneita, mutta kunnioittavia tuntemuksia. Gamers.de-ryhmä julkaisi taannoin Facebookiin videon, jolla nähdään vaihtoehtoinen Super Mario Bros -seikkailu. Marion sijaan legendaarisen Nintendo-pelin päätähdeksi nousee Chuck Norris – rajattomilla elämillä totta kai.

Videolla näytetään, minkälainen peli olisi toimintatähden maailmassa. Sen sijaan, että Norris hyppisi tiensä sienimaailman halki linnaan, ampuu hän heittokoukun maaliin ja raahaa linnan luokseen. Kun siellä ei olekaan prinsessaa, tekee hän saman uudelleen, mutta osuu tällä kertaa oikeaan kohteeseen. Peli kestää puoli minuuttia.