Lääkäri sai sydänkohtauksen suorassa TV-lähetyksessä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Turkissa suosittu terveyttä koskeva ajankohtaisohjelma oli kutsunut vieraakseen arvostetun lääkärin. Miestä haastateltiin ja häneltä kyseltiin terveyteen liittyviä vinkkejä ja neuvoja. Yhtäkkiä katsojien kauhuksi lääkäri sai suorassa lähetyksessä sydänkohtauksen

YouTube
YouTube

Ohjelma siirrettiin vauhdilla mainoskatkolle ja lääkärin avuksi riensi avustajia. Mies kertoi avustajille, että kyse on sydänkohtauksesta. Mies sai ohjelman aikana kaksi sydänkohtausta ja kolmannen heti kuvausten keskeyttämisen jälkeen. Hänet kiidätettiin sairaalaan saamaan hoitoa.

Miehellä oli sydämentahdistin ja kohtausten seuraukset jäivät pieniksi. Lääkärillä ei ollut hengenvaaraa ja hän pääsi sairaalasta samana päivänä kotiin. Turkkilainen terveysohjelma Healthy Living tuskin tulee pyytämään miestä vieraaksi uudelleen.