Nainen riehui elokuvateatterissa – suihkutti pippurisumutetta valittajien päälle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni elokuvateattereissa käyvä tietää, kuinka ärsyttävää karkkipussien rapisteleminen, teinien kikatteleminen tai purkkapallojen paukutteleminen voi olla. Ketutus huipentuu tappiinsa viimeistään sitten, kun joku onneton on unohtanut puhelimeensa äänet päälle ja renkutus kaikuu pitkin katsomoa.

Osa ihmisistä viis välittää kanssakatsojien elokuvanautinnosta, ja kirkkaasti loistavat puhelimennäytöt ovat monille viimeinen pisara. Eräs mies pyysi useaan otteeseen edessään olevaa naista panemaan puhelimen pois kädestä elokuvateatterissa Hollywoodissa. Näyttö oli loistanut pyynnöistä huolimatta kirkkaana.

Kun mies vihdoin taputti edessä olevaa kännykkähäirikköä olkapäälle pyyntöään vahvistaakseen, nousi nainen ylös kiroillen ja huutaen, että hän aikoo soittaa miehestä poliisille.

Mies oli muka lyönyt naista. Sen jälkeen raivokohtauksen saanut öykkäri suihkutti pippurisumutetta miehen kasvoille, Mashable uutisoi. Mies poistui hetken kuluttua shokissa yhdessä tyttöstävänsä kanssa. Nainen puolestaan poistettiin elokuvateatterista 20 minuuttia myöhemmin vapaaehtoisten paikallaolijoiden ja vartijoiden toimesta.