Perhe eksyi maailman suurimpaan labyrinttiin – soittivat poliisit apuun

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Labyrinteissä on yleensä yksi ainoa mahdollinen kulkureitti, ja muut johtavat umpikujaan tai aloituspisteeseen. Keskiajalla labyrintit symboloivat polkua Jumalan luokse, ja matka kohti pelastusta oli kuin pyhiinvaellus. Eräällä perheellä ei varmasti käynyt tämä asia mielessä, kun he eksyivät maailman suurimpaan labyrinttiin.

Kalifornian pääkaupunki Sacramenton lähelle on rakennettu maailman isoin labyrintti. Cool Patch Pumpins -niminen labyrintti on toteutettu 25,5 hehtaarin kokoiselle maissipellolle, ja sinne pääsee seikkailemaan päiväsaikaan. Yksi perhe oli erkaantunut kesken seikkailun isommasta ryhmästä, ja heille iski paniikki kun aurinko alkoi laskea mailleen.

He eivät löytäneet omatoimisesti labyrintista ulos. Sen sijaan, että perhe olisi yksinkertaisesti kävellyt suorinta tietä pellolta ulos, soittivat he paniikissa poliiseille. Onneksi labyrintin omistajalla on kuitenkin työntekijöitä, joiden pääasiallisin tarkoitus on hakea eksyneet turistit turvaan. Metro-lehti uutisoi.