Tampereen Ilves tempaisee: Vapaa pääsy liigaotteluun Hakametsään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereen Ilves toteuttaa lauantaina 3. tammikuuta lämminhenkisen ja yhteisöllisen tapahtuman suomalaisessa pääsarjakiekkoilussa. Joukkue kohtaa Liigan runkosarjan ottelussa hämeenlinnalaisen HPK:n ja tarjoaa liput ilmaiseksi kaikille katsojille. Seura on lanseerannut tapahtuman nimeltä IlvesTeko.

Tapahtumasta on tarkoitus rakentaa perinne. Sen mahdollistavat Ilveksen lisäksi yhteistyökumppanit, jotka osallistuvat jaettavien lippujen kustannuksiin. Lisäksi jokaista Hakametsään saapunutta jääkiekon ystävää kohden Ilves lahjoittaa yhden euron Raipe-rahastoon tukeakseen vähävaraisia kiekkojunioreita. Tapahtuma on otettu innokkaasti vastaan yritysmaailmassa.

– Ilveksen päästä oltiin yhteydessä aiemmin syksyllä ja hetkeäkään emme joutuneet empimään asian suhteen. Jos näin pystymme olemaan mukana hyvän asian puolesta ja tukemaan apua tarvitsevia tahoja, niin ilman muuta olemme mukana, kertoo Decens Oy:n toimitusjohtaja Jarno Lahnalahti.

Tampereen Ilves ja Mannerheimin Lastensuojeluliiton Tampereen osasto haastavat katsojia ottamaan mukaan otteluun pehmolelun, josta he ovat valmiita luopumaan hyvän asian puolesta. Ilveksen tehdessä ensimmäisen maalinsa, voi yleisö heittää mukaan otetut pehmolelut kaukaloon.

– Aloimme kehittelemään ideaa jo aiemmin syksyllä. Olemme jo pitkään miettineet mahdollisuutta tarjota jääkiekko-ottelun luoma elämys kaikille, jotka sen haluavat. Lopulta saimme luotua konseptin, joka tarjoaa samalla tuon mahdollisuuden sekä tavan tukea vähäosaisia. Olemme asiasta erittäin ylpeitä ja tammikuussa näemme varmasti aivan huikean tapahtuman, hehkuttaa Ilveksen yhteyspäällikkö Lasse Fihl.