Alaston mies sammuilee pitkin New Yorkia – hämmentävä näky

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Alastomuus on amerikkalaisille tabu. He vierastavat suomalaisten tapaa saunoa ryhmässsä alastomina, eivätkä he voisi kuvitellakaan tekevän kotimaassaan samaa omien ystäviensä kanssa. Silti amerikkalainen viihde on täynnä paljasta pintaa, eli kyse on kaksinaismoralismista.

Nyt New Yorkin metrossa on nähty alaston mies, jonka kuva julkaistiin New York Postin etusivulla. Kuva on kiinnostanut mediaa myös kansainvälisesti. Mies oli ollut kanssamatkustajien mukaan silminnähden humalassa, ja siemaillut torkkumisen lomassa toisinaan huikkia viskipullostaan. Sama mies on nähty ensimmäisen kerran jo muutama viikko sitten.

Eräs nainen huomasi, että hän oli ottanut kansikuvan miehestä otoksen jo muutamaa viikkoa aiemmin kännykällään. Mies oli nauttinut aikaisista aamutorkuista puiston penkillä kuulokkeet korvillaan. Toivottavasti kuvissa esiintyvä herra löytää vaatteensa ennen lumen tuloa.