Harmaa on uusi musta – hiusmuodissa nopea muutos

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla on vallinnut muutaman vuoden ajan trendi, jonka mukaan naiset värjäävät hiuksiaan sateenkaaren eri sävyillä tai niiden pastellimaisilla versioilla. Hiusten on kuvailtu näyttävän parhaiten My Little Ponyn maailmaan sopiviksi.

Nyt räikeät ja erikoiset värit ovat virallisesti OUT. Tilalle on nimittäin hiipimässä harmaan eri sävyt. Hiukset voivat olla muotivillityksen mukaan joko valkoisen harmaat tai vivahtaa johonkin tiettyyn sävyyn. Ilmiön kärjessä tepastelee esimerkiksi Kim Kardashianin pikkusisko Kylie Jenner, joka värjäsi latvansa Halloweenin tienoilla harmaaksi. Eturintamassa on myös muita julkkiksia monesta eri ikäluokasta.

Harmaat hiukset eivät ole enää ikääntymisen symboli, vaan ne edustavat huippumuotia. Viime vuonna Nurture Replenish -yhtiön toteuttaman kyselyn mukaan 57 prosenttia naisista pelkää harmaantumista, Style.com-sivusto uutisoi. Harmaat hiukset sopivat myös tyylikkäästi ikääntyneille miehille, ja tekevät heistä charmantteja.

blue animals

Kuva, jonka Kesha (@iiswhoiis) julkaisi on

REGRAM #TBT MET BALL 2013 @olivier_rousteing @harry_brant

Kuva, jonka @nicolerichie julkaisi on