Katuhakkaajat valitsivat väärän uhrin – kaksi tajuttomaksi sekunneissa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Viikonloppu tarkoittaa myös tappeluita nakkikioskien ulkopuolelle ravintoloiden valomerkkien jälkeen. Yleensä välien selvittely pysyy pelkkänä huuteluna tai pienenä nahisteluna, koska muut ihmiset menevät herkästi riitapukareiden väliin rauhoittelemaan tilannetta.

YouTube
YouTube

Toista on Venäjällä. Verkossa on nyt julkaistu valvontakameran materiaalia erään venäläisbaarin edustalta, jossa tulee riitaa humalaisten miesten välille. Aluksi välejä selvitellään sanallisesti, mutta kun paikalle kutsuttiin pääöykkäri pahoinpitelemään aggression kohde, seurasi jymy-yllätys. Uhriksi valikoitunut mies löi muutamassa sekunnissa kaksi uhittelijaa tajuttomaksi katuun.

Vaikka venäläisen liikkeet ovat näyttäviä, ei väkivaltaa tule koskaan ihannoida. On olemassa sanonta, että ihmisellä on jaloissaan vikaa, jos hän ottaa turpaansa. Viisain lähtee uhkaavasta tilanteesta pois. Voimakas päihteiden käyttö lisää väkivaltaisuuden riskiä huomattavasti.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat