Paha sai palkkansa: Ensin irtosi penis, sitten murtui niska

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme taannoin yhdysvaltalaisesta John Wayne Bobbittista, joka joutui 21 vuotta sitten niin kovaan riitaan vaimonsa kanssa, että nainen leikkasi miehen peniksen irti. Syynä oli vuosikausia jatkunut perheväkivalta. Nyt miehen huono säkä saa jatkoa, sillä hän on joutunut vakavaan auto-onnettomuuteen.

Joku voisi pitää John Wayne Bobbittia maailman epäonnisimpana miehenä. Toiset taas kiittävät siitä, että paha on saanut palkkansa ja karma on näyttänyt kyntensä. Bobbitt joutui äskettäin kolariin ja yksi hänen niskanikamistaan murtui. Hänen uskotaan toipuvan kolarista ennalleen, vaikka hänelle luotiin kaikki uhkakuvat halvaantumiselle.

Miehen ex-vaimo Lorena teki hänen peniksestään selvää jälkeä vuonna 1993. Nainen kosti vuosikausia kestäneen kotiväkivallan leikkaamalla miehen peniksen irti ja heittämällä sen ikkunasta ulos.

Penis pakattiin jäihin ja tohtorit onnistuivat kiinnittämään sen takaisin. Tästäkin onnettomuudesta hän selvisi kuin ihmeen kaupalla. Sittemmin Bobbitt on leuhkinut julkisuudessa seksielämänsä jopa parantuneen 9,5 tuntia kestäneen operaation jälkeen. Hän on kertomansa mukaan kellistänyt yli 80 naista vuoteeseen penisepisodin jälkeen, Metro-lehti uutisoi.