Ranskanperunoita ylistetään näyttelyssä – älä katso kuvia nälkäisenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ranskalaiset perunat eivät ole nimestään huolimatta peräisin Ranskasta, vaan nykyisin niiden uskotaan syntyneen Belgiassa. Eniten ranskalaisia perunoita syödään kuitenkin Yhdysvalloissa, jossa niiden ihanuudesta on nyt tehty ranskanperunoita ylistävä valokuvanäyttely.

Splash
Splash

Fries of New York -nimisessä taidenäyttelyssä nähdään 80 New Yorkin parasta ranskanperunaa mausteineen. Samalla katsoja voi huomata, että ketsuppi ei suinkaan ole ainoa lisuke näille herkuille.

Ranskalaiset on kuvattu lukuisissa eri paikoissa, joiden joukossa on niin katukeittiöitä ja -kojuja kuin myös luksusluokan gourmer-ravintoloita. Mukana ovat muun muassa Ison Omenan tunnetuimmat ranskalaispaikat Pommes Frites, Papaya King, Katz’s Deli, The 21 Club, Balthazar, BaoHaus ja Delmonico’s.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash