Jennifer Lopez etsii uutta rakkautta: ”Haluan varmistaa olevani ehjä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Menestystä ulkonäöllään ja laulutaidoillaan niittänyt latinopoppari Jennifer Lopez on nyt valmis uuteen suhteeseen. Hänen seurustelusuhteensa taustatanssijaansa Casper Smartiin päättyi runsaan kohun saattelemana kahden ja puolen vuoden jälkeen. Etsinnässä on rehellinen mies.

Kuten kaikki ihmiset, kaipaa myös laulaja Jennifer Lopez elämäänsä rakkautta. 45-vuotias nainen ei kuitenkaan ole valmis enää lankeamaan keneen tahansa eteen tulevaan ehdokkaaseen, vaan haluaa valita uuden kumppaninsa tarkkaan. Hän kertoi HollywoodLife.comin haastattelussa, että hän ajattelee nykyisin asioista hyvin eri tavalla kuin aiemmin.

– Kun tapaan jonkun, joka viehättää minua ja välillämme on kemiaa, aion seurata ajan kanssa, että hän on se oikea. Hänen tulee olla kokonainen persoona. Haluan myös varmistaa, että ole itsekin ehjä. Voimme yhdessä lisätä toistemme onnellisuutta, Lopez mietiskeli.

Hän etsii unelmiensa miestä, joka on kannustava, rakastava, välittävä ja rehellinen. Lopez on ollut naimisissa kolme kertaa. Aikoinaan näyttelijä Ben Affleckin kanssa seurustellut latinopoppari Jennifer Lopez avautui hiljattain erosta ensimmäistä kertaa julkisesti. Näyttelijättärelle ero oli tullut shokkina, josta toipuminen kesti kauan. Benniferiksi kutsuttu pariskunta erosi vuonna 2004.

Erosta on kulunut jo yli kymmenen vuotta, mutta Lopez on edelleen katkera. Nainen on kuvaillut, että eroaminen Affleckista tuntui siltä kuin sydän olisi revitty kappaleiksi. Lopez oli haaveillut avioliitosta ja lapsista miehen kanssa, eikä osannut odottaa, että Ben haluaisi erota. Sen jälkeen hän meni naimisiin laulaja Marc Anthonyn kanssa. Hän on astellut alttarille myös Ojani Noanin ja Cris Juddin kanssa. Lisäksi hänen tiedetään seurustelleen räptähti Sean ”Diddy” Combsin kanssa.