Julma virtsapila vessassa – uhri kaatui paljaalle takapuolelleen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vine on kuin Youtuben ja Instagramin välimuoto, joka mahdollistaa lyhyiden videoiden muokkaamisen ja jakamisen muille käyttäjille. Kuten arvata saattaa, on Vine-palvelussa nähty runsain määrin erilaisia käytännön piloja ja muita lyhyitä huumorivideoita.

Vine-käyttäjä Lance210 on harrastanut ilkeämielistä pilailua julkisissa wc-tiloissa ja kuvannut jekkunsa internetiin. Nuori mies kaataa viereisessä vessakopissa asioivien kengille vettä, jolloin he luulevat saavansa jaloilleen virtsaa.

Tilanne saa yllättävän käänteen Lance210:n viimeisimmässä Vine-videossa. Pilan uhri liukastuu veteen ja kaatuu vessakoppiin housut nilkoissaan. Sanomattakin on selvää, että video on saavuttanut suuren suosion internetissä, ja uhri saa kiittää wc-kopin anonymiteettiä siitä etteivät hänen kasvonsa näy miljoonille ihmisille.