Rikas, hauska ja itsevarma mies tuottaa parempia orgasmeja naisille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Se voi saapua vaivihkaa ja jysäyttää tähtisateen silmistä lihaksiin vavahdellen. Se voi myös kohota elimistössä kuin sisäinen hurrikaani ja jatkua minikokoisten maanjäristysten tavoin pitkään kliimaksin jälkeen. Orgasmeja on yhtä monenlaisia kuin on naisia, mutta yhteistä niille on suunnaton nautinto.

Orgasmeja tutkitaan ahkerasti tieteen parissa, sillä niiden on uskottu auttavan muun muassa erilaisiin kiputiloihin. Viimeisin orgasmitutkimus osoittaa, että naisen kumppanilla on yllättävän suuri merkitys orgasmin intensiteetille, voimakkuuteen ja tyydytykseen. Voimakkaimmat orgasmit on naisilla, joiden kumppani on hauska, itsevarma ja tienaa hyvin, Daily Mail uutisoi.

Yhdysvaltalainen Albanyn yliopisto toteutti tutkimuksen collegessa opiskelevia naisia haastatellen. Tutkimuskohteilta tiedusteltiin, kuinka usein he saavat orgasmeja seksin aikana. Sen jälkeen paneuduttiin tarkemmin seksikumppanin tulotasoon, vartalon malliin, persoonallisuuteen ja ulkonäköön. Lisäksi kumppaneiden ulkonäköä arvioitiin vieraiden ihmisten mielipiteiden perusteella, jolloin viehättävyyden mittari oli luotettavampi.

Mitä enemmän naiset olivat kiinnostuneempia miehistään, sitä herkemmin he saivat orgasmin. Orgasmien voimakkuuteen vaikuttavat myös seksin määrä ja se, kuinka tyydyttävää rakasteleminen ylipäätään oli. Viehättävien miesten kanssa orgasmit miellettiin yleensä voimakkaammiksi. Myös huumorintaju sekä parempi tulotaso nosti orgasmikerrointa. Tutkimuksessa selvisi myös, jos nainen on kokenut seksissä, saa hän todennäköisesti enemmän orgasmeja.