Sinkkuelämää-sarjasta jopa uusi tuotantokausi?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Carrie Bradshawin assistenttia Sinkkuelämää-elokuvan ensimmäisessä osassa esittänyt Jennifer Hudson paljasti äskettäin julkisuuteen, että Sex And The City -elokuvan kolmannesta osasta on käyty jo alustavia neuvotteluja.

sinkkuelamaa2.jpg

Nyt sarjan luoja Michael Patrick King lupailee kokonaisen tuotantokauden kuvaamista eetteriin. E! Onlinelle haastattelunsa antanut King on käsikirjoittanut myös Comeback-nimisen televisiosarjan, jonka toisen tuotantokauden esittäminen on aloitettu HBO-kanavalla. Sarjan ensimmäinen kausi näytettiin jo vuonna 2005.

sinkkuelamaa.jpg

Nyt mies heittää ilmoille mahdollisuuden jatkaa Sinkkuelämää-sarjaa, sillä fanit palavat halusta tietää lisää pääosissa olevien naisten elämästä. Hänen mukaansa tuleva sarja tultaisiin esittämään videotoistopalvelussa, kuten Netflixissä. Sarjaa ei kuitenkaan ole tarkoitus kuvata pariin seuraavaan vuoteen – jos ollenkaan.

New Yorkin seurapiirikaunottarista kertova Sinkkuelämää-sarja on kyllästetty korkokengillä, cosmopolitan-drinkeillä ja seksillä. Varsinaista televisiosarjaa tehtiin yhteensä kuuden tuotantokauden ja 94 jakson verran. Sarjan pohjalta on julkaistu myös kaksi kokoillan elokuvaa.