Kendall Jenner ei halua Justin Bieberiä – suhde tuhoaisi malliuran

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poppari Justin Bieber on ilmeisen mieltynyt tummaverisiin naisiin, sillä pisimpään hänen kainalossa on nähty kauniskasvoinen nappisilmä Selena Gomez. Mediassa on kuitenkin väläytelty Bieberin viihtyvän myös Kardashianien klaaniin kuuluvan brunetten, Kendall Jennerin kainalossa.

Kohu Bieberin ja Jennerin suhteesta alkoi itää Pariisin muotiviikkojen yhteydessä, kun laulajapoppari kävi illallisella mallin kanssa. Tällöin Bieberin kanssa seurustelleen Selena Gomezin tiedetään suuttuneen tempauksesta niin kovasti, että hän lensi Euroopasta yksin kotiin ennen aikojaan.

Selenan ja Kendallin välit ovat tulehtuneet jo aiemmin keväällä, joten Justin Bieber ei olisi voinut valita illallisseuraansa huonommin. Sittemmin Kendall ja Justin ovat viettäneet tiiviisti aikaa yhdessä, ja kanadalaiskomistus julkaisi jopa neitokaisen tähdittämän videon sosiaaliseen mediaan. 19-vuotias malli kiistää nyt jyrkästi seurustelemisen.

Hänen mukaansa Bieber on ainoastaan heidän perheensä hyvä ystävä, ja Kendall ei voi edes harkita seurustelemista malliuran luomisen keskellä, ABC News raportoi. Bieberin kiertuemanageri Corey Gamble seurustelee Kendall Jennerin äidin, Kris Jennerin kanssa.