Kissaihmisille uusi verkkomedia Maumau.fi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurin koirasivusto Kuono.fi avattiin vuosi sitten, ja sivustosta tuli välittömästi menestys. Kuonossa on vieraillut vuodessa yli 650.000 uniikkia käyttäjää, eli käytännössä kaikki Suomen koiranomistajat. Nyt Kuono on saanut kissakaverin.

Maumau.fi on looginen jatko lemmikkikokonaisuudellemme. Kissasivuston perustaminen oli itse asiassa suunnitelmissa jo Kuonoa avattaessa, mutta halusimme käynnistellä koirasivun rauhassa ennen uusia projekteja, Kuonoa ja Maumauta pyörittävän Muzzle Oy:n toimitusjohtaja Ville Kormilainen sanoo.

Maumau.fi:n ensimmäisenä yhteistyökumppanina toimii Deluxe PrimaCat -brändi.

– Kissanystävien keskuudessa on herännyt kovasti mielenkiintoa tämänkaltaiselle sivustolle. Maumau.fi kokoaa kätevästi samaan osoitteen alle mielenkiintoista kissatietoa viiksekkäiden ystäviemme hupailuita unohtamatta, kertoo Paula Louhelainen PrimaCatilta.

– Meille lanseeraaminen yhdessä kaupallisen kumppanin kanssa oli palvelun elinehto.

Teemme perinteisen mainonnan lisäksi myös sisältöyhteistyötä kumppaneidemme kanssa, aivan kuten Kuonossakin, Kormilainen kertoo.

Marraskuun alussa avattu Maumau.fi koostuu kissasisällöstä, kuten uutisista, asia-artikkeleista sekä tietenkin rakastetuista kissavideoista.