Nainen huusi urheiluottelussa – tulos kuin kauhuelokuvasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Urheilukatsomoissa huudetaan ja lauletaan. Sanotaankin, että pelissä mukana elävä fanilauma on kuin kuudes kenttäpelaaja. Suomessa eniten karjutaan jääkiekkoareenoilla, mutta myös jalkapallo on saanut viime vuosina ihmisten äänijänteet töihin.

YouTube
YouTube

Nyt esittelyyn nousee nainen, joka kannustaa lempijoukkuettaan katsomossa kovaan ääneen huutaen. Sen sijaan, että leidin äänihuulet kiljuisivat naisellisia lauseita ja letkautuksia kentälle, tyytyy hän yksinkertaisesti karjumaan kuin kauhuelokuvan Emily Rose. Huuto tapahtuu kurkku suorana ja ilman erillisiä sanoja. Huuto on kuvattu kaikkien kauhisteltavaksi myös nettiin.

Kerroimme taannoin, kun Guinness World Record palkitsi Seattle Seahawksin fanit kunnialla olla maailman kovaäänisin fanijoukkue. Ennätykseksi mitattiin 131,9 desibeliä. Kovaääniset katsojat saattavat joskus häiritä vastapuolella pelaavaa joukkuetta siinä määrin, ettei pelaajille jää kotiinviemisiksi muuta kuin hiki ja tappio.