Opiskelija purki suorituspaineita – seksiä lampaan kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Euroopassa toimii jopa eläimiä välittäviä bordelleja, joissa ihmiset pääsevät laillisesti suorittamaan seksuaalista kanssakäymistä eläinten kanssa. Tavallisesti eläimiin sekaantuminen mielletään eläinrääkkäykseksi ja rikokseksi, joten sitä ei pidetä normaalina käyttäytymisenä.

Fresnon yliopistossa opiskeleva 23-vuotias mies on nyt tunnustanut poliisille harrastaneensa seksiä lampaan kanssa. Hän jäi teostaan rysän päältä kiinni, kun miehen opiskelutoveri oli mennyt yliopistokampuksella sijaitsevaan lampolaan tarkastamaan sieltä kantautuneiden äänien alkuperää. Hän näki miehen harrastavan seksiä lampaan kanssa.

Kiinni jäänyt lampaan raiskaaja selitteli tekoaan opiskelupaineilla. Hän oli ahdistunut tenteistä, ja oli saanut karmivan idean harrastaa seksiä lampaan kanssa. Alkoholilla oli osuutta asiaan. ABC7-uutiskanavan mukaan lammas toimitettiin eläinlääkärille ja opiskelija poliisin hoiviin.