Hän on maailman seksikkäin mies!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

People-lehti valitsee vuosittain yhteen kansikuvaansa vuoden seksikkäimmän miehen. Viime vuonna Sexiest Man Alive -titteli ojennettiin Maroon 5 -yhtyeen keulahahmo Adam Levinelle. Tänä vuonna kunnian sai naisten suosikkinäyttelijä Australiasta.

YouTube
YouTube

Jimmy Kimmel paljasti keskusteluohjelmassaan, että Chris Hemsworth on valittu vuoden seksikkäimmäksi mieheksi, mitä maapallo päällään kantaa. 31-vuotias herra Hemsworth oli erittäin otettu kunniasta ja hän tunsi olleensa imarreltu tittelistä. Chris Hemsworth tähdittää ensi vuonna valkokankaalla peräti neljää kokoillan elokuvaa, jotka ovat Blackhat, In the Heart of the Sea, Avengers: Age of Ultron ja Vacation.

Australialaistähti Chris Hemsworth nousi taannoin maailmanluokan julkkikseksi otettuaan vastaan roolin Marvelin Thor-elokuvissa. Chris Hemsworth kuuluu näyttelijäperheeseen. Myös hänen Liam ja Luke -veljensä ovat näyttelijöitä. Tähti on naimisissa näyttelijätär Elsa Patakyn kanssa. Parilla on yhteinen tytär nimeltään India Rose ja tämän vuoden maaliskuussa syntyneet kaksospojat Tristan ja Sasha.