Kadulta löytyi korva – poliisi etsii omistajaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuvittele, että kävelet kaikessa rauhassa kadulla ja huomaat omituisen lihanpalasen maassa. Lähempi tarkastelu osoittaa, että maassa on ihmisen korva. Näin kävi eräälle sairaalatyöntekijälle, joka löysi Sunderlandin Derwent Streetiltä palan ihmistä.

Mirror-lehti uutisoi erikoisesta tapauksesta, koska poliisi ei vieläkään tiedä kenelle korva kuuluu. Sen uskotaan kuitenkin liittyvän katutappeluun, joka käytiin paikalla pari tuntia ennen korvan löytymistä. Sairaalan työntekijä löysi korvan aamuseitsemältä, ja ilmoitti asiasta poliiseille.

Ihminen tulee toimeen myös ilman korvanlehteään, sillä sen ainoa tehtävä on ohjata ääniaaltoja korvakäytävään. Korvanlehteen voi tehdä myös lävistyksiä, eikä sen alaosassa ole lainkaan hermoja.