Hyljeksitty Mel Gibson haluaa ohjata Iron Man 4 -elokuvan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä-ohjaaja Mel Gibsonin ura on ollut rajussa laskussa parin vuoden ajan. Miehen imago kärsi pahasti muutama vuosi sitten, kun julkisuudessa puitiin miehen avioerosotkuja, yksityiselämää ja raivokohtauksia. Nyt vihdoin vaikuttaisi siltä, että mies on saamassa elämänsä raiteilleen.

Mel Gibson on alkanut jälleen aktiivisesti panostaa uransa kehitykseen ja ottanut vastaan useita elokuvaprojekteja. Kerroimme aiemmin, että itse Iron Man Robert Downey Jr. on tarjoutunut auttamaan Gibsonia pahimman yli. Mies on alkanut haaveilla mahdollisuudesta, että hän ohjasi seuraavan Iron Man 4 -elokuvan.

Robert Downey Jr on keskustellut asiasta Gibsonin kanssa, ja vaikuttaisi siltä, että molemmat olisivat halukkaita tekemään tulevaisuudessa yhteistyötä Iron Man 4 -elokuvan muodossa. Daily Mail -lehden mukaan tuotantoyhtiö on näyttämässä projektille vihreää valoa ja Gibson on ehdolla ohjaajaksi projektiin.