Skeittaava kissa hämmentää – tätä ei moni katti osaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Skeittaaminen ei ole enää vain ihmisten laji, sillä yhä useammat lemmikit nähdään rullalaudan päällä. Nyt nettiin on lisätty hulvaton video, jossa kissa Didga skeittaa puistossa. Kissanomistaja on kuvannut videon, jossa Didga lautailee taitavasti muiden skeittareiden katsellessa vieressä.

YouTube
YouTube

Olisi vaikea kuvitella, että kissa osaisi nauttia kyseisestä lajista, ellei siitä olisi saatu vakuuttavaa videokuvaa. Hauskalla videolla kissa työntää laudan vauhtiin ja hyppää sen päälle ilman ihmisen apua. On selvää, että Didga pitää vauhdin huumasta, eikä pelkää tasapainotella laudan päällä.

Videolla Didga esittelee jopa pari temppua laudalla ja saa katsojan hämilleen taidoillaan. Kissanomistaja ja Didga on selvästi löytäneet yhteisen harrastuksen ja ovat varmasti tuttu näky läheisessä skeittipuistossa. Nettiin lisätyn videon kuvatekstissä kissanomistaja mainitsee, että Didga on löytöeläinkodista ja kannustaa ihmisiä adoptoimaan ja auttamaan kodittomia eläimiä.