Raju tempaus! Bruce Willisin ja Demi Mooren tytär ajoi päänsä kaljuksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijälegenda Bruce Willisin ja näyttelijätär Demi Mooren tytär Tallulah on hiljattain muuttanut radikaalisti hiustyyliään. Neitokainen nimittäin ajoi kaiken pois ja jakoi videon Instagramissaan. Monet ovat huomanneet, että nuoren naisen tempaus muistuttaa Sotilas Jane -elokuvassa nähtyä kohtausta, jossa päähenkilöä näyttelevä Demi Moore ajelee päänsä kaljuksi.

me

A photo posted by tallulah (@buuski) on

Neitokaisen isosisko Rumer jakoi kuvan Tallulahista kaljupäisenä ja kirjoitti kuvatekstiksi GI Jane, viitaten äitinsä tähdittämään Sotilas Jane -elokuvaan. Monet ovat ihmetelleet tytön tempausta, mutta perheenjäsenet ovat hehkuttaneet neidon kuvia ja kehuneet häntä kauniiksi. Daily Mail -lehden mukaan Tallulahilla on ollut rankka syksy, sillä neitokainen on kärsinyt päihdeongelmien lisäksi mielenterveysongelmista. Nuorella naisella on todettu dysmorfinen ruuminkuvan häiriö, josta on seurannut syömishäiriö.

Ongelmainen Tallulah Willis on kuitenkin saanut kaiken mahdollisen tuen perheeltään ja heidän mielestään hiusten ajelu on ollut askel suuntaan, jossa neito oppii tuntemaan itsensä uudesta näkökulmasta. Rumer Willis on kertonut olevansa erittäin läheinen nuoremman siskonsa kanssa ja kertonut Tallulahin voivan nykyään paremmin kuin aiemmin. Myös Tallulah on kertonut alkaneensa nauttia elämästä pitkästä aikaa ilman päihteitä.

luv u proud of u cant wait to hear you sing my precious songbird @ruelarue

A photo posted by tallulah (@buuski) on

I rule.

A video posted by tallulah (@buuski) on