Taianomainen näky – tanssijat pelkässä vartalomaalissa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Balettitanssijoista koostuva ryhmä Atlanta Ballet Fellowship Ensemble on suunnitellut mykistävän kauniin tanssishow’n. Tanssijat esiintyvät pimeällä UV-valon valaisemalla lavalla maalattuina pimeässä hohtavilla vartalomaaleilla.

YouTube
YouTube

Tanssi ja taide kulkevat esityksissä käsi kädessä. Vartalomaalarit eivät ole mitä tahansa piirtelijöitä, vaan kyseessä joukko ammattilaisia, jotka ovat saaneet vapaat kädet tanssijoiden maalien suunnittelussa. Jokainen taiteilija esittelee omaa kädenjälkeään tanssijan iholla.

Tanssiryhmä on ollut kiertueella Amerikassa, ja he ovat esiintyneet useissa osavaltioissa. Taidegalleriat ovat olleet kiinnostuneita tanssijoista otetuista kuvista. Esitykset ovat olleet yleisömenestys ja tanssiryhmä on suunnitellut laajentavansa kiertuetta tulevaisuudessa.