Mummot kokeilivat kannabista – hulvattomat reaktiot videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Washingtonissa kolme isoäitiä on ottanut osaa koetilanteeseen, jossa heidän piti polttaa marijuanaa ensimmäistä kertaa elämässä. Naisten reaktioista ja haastatteluista kuvattiin lyhyt dokumenttivideo. Mummoja varten oli kuvaussessioon hankittu vettä, naposteltavaa ja erilaisia pelejä ja leikkejä.

Hulvattomassa videossa nähdään, miten mummot käyttäytyvät ollessaan pilvessä. Pössyttelyä seuraa hetkellinen kikattelu turhista asioista. Naureskelun loputtua naiset alkavat pelata korteilla sanaselityspeliä, jossa arvuuteltavat sanat ovat nykyaikaisia slangisanoja. Korttipelin nimi on Cards Against Humanity, joka tarkoittaa suomeksi ihmisyyden vastaiset kortit.

Sanojen selitys ei mene ihan putkeen ja mummojen pelaaminen meinaa mennä plörinäksi. Videon lopussa naisilta kysytään mitä mieltä he olivat kokemuksesta. He ovat sitä mieltä, että tilaisuuden tarjoutuessa, he polttaisivat sitä mielellään uudestaan, mutta hankkisivat enemmän Doritos-sipsejä.