Marc Anthony vaihtoi Jennifer Lopezin tähän bikinikaunottareen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Latinomuusikko Marc Anthony paljasti taannoin menevänsä astelevansa tyttöystävänsä kanssa alttarille ennen marraskuun loppua. Anthony on ollut kihloissa venezuelalaisen mallin Shannon De Liman kanssa maaliskuusta asti.

Mallina työskentelevä Shannon de Lima kuvattiin taannoin nauttimassa auringon paahteesta Miami Beachilla. Kullan värisiin bikineihin pukeutunut venetsuelaistähti vietti rannalla aikaa mopsi-rotuisen koiransa kanssa.

Shannon ja Marc ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Huhujen mukaan he tapailivat toisiaan vuonna 2012, kun Marc Anthony erosi vaimostaan Jennifer Lopezista. Romanssia ei kestänyt pitkään ja pari lopulta erosi. Eron jälkeen he kuitenkin huomasivat kuuluvansa yhteen ja alkoivat seurustella uudelleen.