Tältä South Parkin hahmot näyttäisivät tosielämässä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Supersuosittu animaatiosarja South Park on paljastanut katsojille, miltä sarjan neljä päähahmoa näyttäisivät todellisuudessa. Sarjan uusimman jakson aiheena oli virtuaalitodellisuudet ja siihen liittyen, jakson lopussa vilautettiin, miltä pojat näyttäisivät tosielämässä.

YouTube
YouTube

Monet fanit ovat varmasti odottaneet hetkeä, jossa paljastetaan, miltä hahmot näyttäisivät tosielämässä, ja nyt odotus on palkittu.

Poikien yhdennäköisyys piirroshahmojen kanssa naurettavan täydellinen, eikä sarjalta olisi voinut edes odottaa mitään vähempää. Tosielämän pojat olivat mainio tapa päättää jakso, jossa on käsitelty virtuaalimaailmaa. Paljastamatta juonesta sen enempää, kannattaa jakso katsoa loppuhuipennusta silmällä pitäen.