Helppo herkku vartissa! Kakku myydään nyt tölkissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mikäli akuutti kakun tarve iskee, on vaihtoehtoina yleensä joko ostaa kaupan kylmähyllyn kuiva valmiskakku tai kahvilan laadukkaampi, mutta yleensä hintava kakunpala. Nyt The Food Ministry -yritys on tuonut markkinoille kolmannen vaihtoehdon.

YouTube
YouTube

Kuten nimikin kertoo, Cake in a Can on käytännössä peltitölkissä myytävä kakku. Leivonnainen valmistuu käden käänteessä lisäämällä siihen vettä ja lämmittämällä kakkua uunissa 15 minuutin ajan. Saatavilla on suklaan, kahvin ja punaisen samettikakun makuiset vaihtoehdot.

Aivan halvaksi ei Cake in a Can -kakkujen nauttiminen tule, sillä yksi tölkki kustantaa noin 6-7 euroa. Kyseessä voisi kuitenkin olla oiva ja kekseliäs lahjaidea jokaiselle kakkuihin mieltyneelle herkkusuulle.