Poliisi julkaisi: Tässäkö kaikkien aikojen surullisin pidätyskuva?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa rikollisten pidätyskuvia julkaistaan kaiken kansan nähtäväksi. Vaikka käytäntöä voisi pitää jokseenkin kyseenalaisena, tarjoaa se myös toisinaan hyvää viihdettä ikimuistoisten ja huvittavien pidätyskuvien muodossa.

Splash
Splash

Floridalainen Gabriel Harris joutui tekemisiin lain kanssa käyttäydyttyään uhkaavasti Taco Bell -ravintolan autokaistalla. Miehelle ei myyty ruokaa, ja kun hän ei suostunut poistumaan paikalta, poliisit hälytettiin paikalle. Splash News -uutistoimiston mukaan Gabriel vastusti poliiseja väkivaltaisesti, kun hänet pidätettiin.

Gabriel Harrisin pidätyskuva levisi nopeasti internetissä. Miehen ilme kertoo nimittäin enemmän kuin tuhat sanaa. Luultavasti humalainen riehuminen Taco Bellin autokaistalla ei jälkikäteen tuntunutkaan enää järin hyvältä idealta.