Hengenvaarallinen stuntti – mies keinui kuumailmapallojen välillä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hienoista ja hurjapäisistä stunteistaan kuuluisa Devin Supertramp Graham on julkaissut Youtubessa uuden videon, jossa hän keinuu köyden varassa kahden kuumailmapallon välillä. Stunttiin on ottanut osaa myös hänen ystävänsä.

Temppua valmisteltaessa kuumailmapallot nostetaan korkealle ilmaan aavikon yläpuolella. Kun korkeutta on tarpeeksi on aika testata, miltä keinuminen niiden välillä tuntuu. Hurjassa videossa Devin hyppää ensimmäisenä pallojen väliin. Sen jälkeen kaverukset hyppivät vuorotellen köysikeinuntaan.

Vaikka korkealla suoritettu temppu näyttää aluksi pelottavalta, osoittautuu se videossa lopulta hauskaksi ja lapsenmieliseksi tempuksi. Adrenaliinin huumasta nauttiville hurjapäille temppu tarjoaa silminnähden iloa ja jokainen köydessä keinuva naureskelee kuin ensimmäistä kertaa keinumaan päässyt lapsi.