Ökyrikkaat kiinalaisnuoret esittelivät luksusautonsa Kaliforniassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvalloissa asuu suuri joukko varakkaita kiinalaisia opiskelijoita, jotka elävät elitistin elämää. Monet varakkaat kiinalaiset rakastavat autoihinsa törsäämistä ja se näkyy. Ajoittain kiinalaiset kokoontuvat oman eliittinsä kesken ja esittelevät toisilleen upeita menopelejään.

YouTube
YouTube

Kaliforniassa on järjestetty tapaaminen, johon ottivat osaa nuoret ja rikkaat kiinalaiset luksusautoineen. Tapaaminen oli tarkoitettu vain kiinalaisille, eivätkä amerikkalaiset olleet tervetulleita. Videolla näytetään toinen toistaan upeampia ja arvokkaampia autoja.

Autojen yhteenlaskettu arvo on tähtitieteellinen. Harvinaiset ja uniikit autot näyttävät niin kalliilta, että melkein voisi luulla joutua maksamaan pelkästä autoon päin katsomisesta. Superautot ovat rikkaiden nuorten suuri ylpeyden aihe, eivätkä he epäröineet esitellä autoaan videolla.