Perheenisä rakensi moottoripyörästä keinun – älä kokeile tätä itse!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aikuisikään kuuluu vastuun kantaminen itsestään ja läheisistään. Hiusrajan pakeneminen ei kuitenkaan tarkoita sitä, ettei voisi joskus revitellä harrastamalla lapsellisia ja täysin järjettömältä vaikuttavia asioita.

YouTube
YouTube

Rhode Islandin osavaltiossa asuva Youtube-käyttäjä Yosip1115 saapui eräänä päivänä kotiinsa, kun häntä kohtasi yllättävä näky. Pojan isä oli päättänyt kiinnittää moottoripyörän puuhun köydellä ja käytti sitä keinun tavoin. Erikoinen tilanne tallentui videolle ja päätyi Youtubeen. Videolla nähtävän isäukon naurusta päätellen hänellä ei ole ollut näin hauskaa vuosikausiin.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat