Et usko piirustuksiksi! Mies loihtii valokuvantarkkoja kuvia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut taiteilijat suosivat töissään abstrakteja aiheita, kun taas toiset ovat erikoistuneet esimerkiksi muotokuvien tekemiseen. Internetissä on nähty esimerkkejä jälkimmäiseen lokeroon lukeutuvista taiteilijoista jotka on siunattu lähes fotorealistisilla piirrustustaidoilla.

Finally finished my portrait of Morgan Freeman! Done completely in Prismacolor and Faber-Castell pencils on Frisk A2 Bristol board (16"x21"). Took me 137 hours over the space of 2 weeks. #morganfreeman

A photo posted by Jack Ede (@jack_ede) on

Jack Ede on vasta 18-vuotias nuori mies, jolla voisi olettaa olevan valoisa tulevaisuus piirtämisen ja taiteen kentällä. Brittiläinen teini nimittäin luo erittäin aidon näköisiä piirroksia julkisuuden henkilöistä.

Uskomattoman yksityiskohtaisia ja pikkutarkkoja kuvia saattaisi nopealla vilkaisulla luulla valokuviksi. Eden kuviin ja niiden luomisprosessiin voi tutustua hänen Instagram-tilillään. Nuorukaisella on sosiaalisessa mediassa jo yli 85.000 seuraajaa, eikä syyttä.

A photo posted by Jack Ede (@jack_ede) on