Poptähden suihkukuva nettiin – oma vaimo julkaisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallina tunnettu Chrissy Teigen on varmasti saanut kaikki John Legend -fanaatikot kateudesta vihreiksi, sillä neitokaisella on tapana kerskailla aviomiehestään otetuilla kuvilla Instagramissa. Viimeisin kuva arvostetusta muusikosta on otettu hänen ollessaan suihkussa.

hehehe

A photo posted by @chrissyteigen on

Rakkauslaulustaan All of Me tunnettu Legend suihkuttelee kuvassa kaikessa rauhassa parin yhteisessä kodissa. Teigen on julkaissut miehestään paljastavia kuvia ja videoita aikaisemminkin, eikä jää epäselväksi kuinka onnekkaana nainen pitää itseään ollessaan naimisissa Legendin kanssa.

Chrissy Teigeniä ja John Legendiä on pidetty yhtenä suloisimmista julkkisaviopareista, sillä he hehkuttavat rakkauttaan toisaan kohtaan julkisesti aina kun mahdollista. Legend on kertonut, että kappale All of Me syntyi eräänä aamuna, kun mies istuutui pianon ääreen aamutakki yllään.

Kappale on omistettu tietenkin rakkaalle vaimolle Chrissy Teigenille. Joidenkin mielestä parin siirappisen makeat rakkaudenosoitukset ovat jo liikaa, mutta monet pitävät paria ihanan romanttisina.