Ysäritähti Alexia Staralle: ”Sukupolven omaa musiikkia”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä iltana Lempäälässä järjestettävässä We Love The 90’s -konsertissa nähdään Suomen mittasuhteissa poikkeuksellisia tähtiä. Eräs illan kuumimmista esiintyjistä on italialainen discotähti Alexia, joka tunnetaan hiteistä Summer Is Crazy ja Uh La La La. Stara tavoitti supertähden tänään puhelimitse.

– Nautin aina kun tulen Suomeen, joten on hienoa olla täällä taas, Alexia kertoi Staralle.

– Olen onnekas, koska voin esittää vanhoja kappaleitani. Se on hauskaa. Pidän ysärimusikista erityisesti, koska se on sukupolven omaa musiikkia ja retroa. On hienoa, että minulla oli mahdollisuus tehdä tällaista musiikkia, Alexia totesi.

Alexia esiintyi ennen soolouraansa muun muassa Ice MC:n taustalaulajana.

– Olin silloin erittäin nuori, ja etsin vielä itseäni ammatillisesti. Kiersimme ympäri maailmaa ja sain siitä paljon. Kiersimme muun muassa Etelä-Amerikkaa ja Filippiinejä. Se oli hyvää ja haastavaa aikaa.

Edellisen kerran Alexia nähtiin Suomessa viime kesänä We Love The 90’s -festivaaleilla Helsingissä. Popkaunottarella oli tapahtumassa hyviä muistoja.

– Se oli fantastista. Lava oli valtava ja yleisö halusi pitää hauskaa. Toivon, että tänäänkin yleisöllä on hauskaa. Kun olen lavalla en ajattele mitä yleisössä tapahtuu, vaan haluan kaikkien pitävän vain hauskaa. Tästä tulee hauskaa.