Vaimo paljasti olevansa raskaana – mies reagoi kuin palosireeni

Viihdeuutiset · Annika Kela

Raskaana oleva vaimo päätti yllättää miehensä ilouutisilla. Vaimo oli askarrellut miehelleen lahjapaketin, joka sisälsi vihjailevan piirroksen ja vauvan tossut. Armeijassa työskentelevä mies oli kotiin tultuaan istuutunut sohvalle avaamaan lahjaa. Vaimo oli päättänyt kuvata hetken videolle.

YouTube
YouTube

Mies avasi tohkeissaan lahjan ja yllättyi nähdessään paketissa pienet tossut. Miehellä meni hetki tajuta mistä tossuissa on kyse. Sitten hän oivalsi, että vaimo on raskaana. Saatuaan vahvistuksen vaimoltaan mies päästi iloisen kiekaisun, joka tallentui videolle.

Pariskunta päätti jakaa hulvattoman videon netissä. Mies kertoi olleensa niin iloinen uutisista, ettei kyennyt hillitsemään itseään. Hetki oli molemmille ikimuistoinen ja miehen söötti reaktio teki muistosta vielä erityisemmän.