Alusvaatemallien casting-tilaisuus videolle – Victoria’s Secret julkaisi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Victoria’s Secret alusvaatenäytös lähenee ja jälleen huippumallit valtaavat catwalkin. Näytöksessä tullaan näkemään tunnettujen mallien lisäksi myös uusia kasvoja. Ensikertalaiset ovat joutuneet ottamaan osaa valintatilaisuuksiin, sillä kilpailu alusvaatenäytökseen pääsemisestä on kova.

YouTube
YouTube

Victoria’s Secret on julkaissut videokuvaa valintatilaisuudesta, jossa malleja haastatellaan. Monet mallit esittelevät tilaisuuksissa erityistaitojaan tullakseen muistetuiksi.

Persoonallisuuden esiin tuominen on monen kohdalla auttanut heitä pääsemään jatkoon. Videossa näytetään, mitä kulissien takana tapahtuu ja millä perusteella malleja valintaan näytökseen. Tuomareiden tehtävä ei ole helppo, sillä kaikki valintatilaisuuteen osallistuvista malleista ovat upeita ilmestyksiä.