Carmen Electra juhli näyttävästi – nämä kuvat lähetti faneilleen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Mallina ja näyttelijänä tunnettu Carmen Electra juhli viikonloppuna Las Vegasissa. Tähtönen lisäsi kuvia Instagramiin näyttävästä asustaan. Bilehileenä tunnettu 42-vuotias Carmen juhli avara-aukkoisessa pikkumekossa tappiin asti ja tarjosi yökerhossa juhliville silmän ruokaa.

Carmen oli ottanut osaa The Light -yökerhossa järjestettyyn tapahtumaan juontotehtävien merkeissä. Samalla hän osallistui iHeart Radion haastatteluun. Tähtönen paljasti, että tulevaisuudessa hän tulee tekemään useita tv-rooleja. Neitokainen nähdään elokuvassa Chocolate City, joka julkaistaan ensi vuoden puolella.

TY @thelightvegas + @iheartradio for the killer party #aroundtheworld #LV

A photo posted by Carmen Electra (@carmenelectra) on

Late night #vegas with @djstellar @thelightvegas #hellyeah #aroundtheworld

Kuva, jonka Carmen Electra (@carmenelectra) julkaisi