Gone Girl -elokuvan rooleista taisteltiin – Reese Witherspoon pettyi karvaasti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Reese Witherspoon on kertonut haastattelussa, että hän oli tavoitellut hittielokuvasta Gone Girl pääosan esittäjän roolia. Witherspoonin tiedetään olevan hyvissä väleissä elokuvan ohjanneen David Fincherin kanssa, mutta siitä huolimatta nainen ei saanut roolia elokuvasta.

Witherspoon kertoi The Hollywood Reporter -lehdelle, että hän ihastui tarinaan luettuaan Gillian Flynnin kirjoittaman romaanin Gone Girl ja hän tiesi, että sen pohjalta tehdään varmasti vielä joskus käsikirjoitus. Reese kertoi taistelleensa roolista elokuvassa, mutta hänen pettymyksekseen rooli jaettiin Rosamund Pikelle.

Witherspoon kertoi, että hän yritti saada ohjaajan vakuuttuneeksi siitä, että hän olisi oikea nainen rooliin, mutta ohjaaja näki asian toisin. Fincher oli pyytänyt Witherspoonin tapaamiseen, jossa hän kertoi tähtöselle, että hän ei näe Witherspoonia roolissa. Nainen oli lopulta ymmärtänyt asian, sillä hän arvosti ohjaajan taitoa ja näkemystä elokuvien ohjaamisesssa.

Hittielokuvan Gone Girl pääosasta taistelivat myös monet muut valkokankaan tähtöset, nimittäin roolia hakivat muun muassa näyttelijättäret Olivia Wilde, Abbie Cornish, Julianne Hough, Charlize Theron, Emily Blunt ja Natalie Portman. Rooliin valittu Rosamund Pike suoritus elokuvassa oli erinomainen ja hän oli oikea valinta Amy Dunnen rooliin.