Täydellinen vartalo? Jennifer Lopez yllätti rohkeassa asussa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulajatar Jennifer Lopez paljasti taannoin olevan valmis uuteen suhteeseen. Hänen seurustelusuhteensa taustatanssijaansa Casper Smartiin päättyi runsaan kohun saattelemana kahden ja puolen vuoden jälkeen. Etsinnässä on tähden omien sanojen mukaan rehellinen mies.

Poikaystäväehdokkaita luulisi riittävän, sillä 45-vuotias laulajatar oli yksi sunnuntaina Los Angelsissa järjestetyn American Music Awards -gaalan puhutuimmista tähdistä. Jennifer Lopez saapui paikalle paljastavassa mekossa, ja piti huolen että hänet huomattiin tälläkin kertaa punaisella matolla.

Jennifer Lopez erosi taannoin aviomiehestään Marc Anthonysta. Pariskunta meni naimisiin vuonna 2004 ja olivat onnellisesti yhdessä vuoteen 2011 saakka. Lopezilla ja Anthonylla on kaksi lasta, ja avioerostaan huolimatta he ovat edelleen hyvissä väleissä. Hän on astellut alttarille myös Ojani Noanin ja Cris Juddin kanssa. Lisäksi hänen tiedetään seurustelleen räptähti Sean ”Diddy” Combsin ja Ben Affleckin kanssa.