Kardashian eroaa miehestään? Tämä Instagram-kuva sai erohuhut aikaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Kourtney Kardashian on lisännyt Instagramiinsa kuvan, joka on saanut erohuhut aikaan. Kardashianin ja Scott Disickin suhde on ollut pitkään vastatuulessa ja nainen on kyllästynyt miehen jatkuvaan bilettämiseen ja siihen, että perhe on jäänyt toiselle sijalle.

Kourtney odottaa tällä hetkellä pariskunnan kolmatta lasta, ja hän on kokenut, ettei Scott ole enää läsnä perheen arjessa, vaan juhliminen on vienyt miehen. Disick on avautunut alkoholiongelmastaan ja mies on lähipiirin mukaan hakeutumassa uudelleen vieroitukseen.

Daily Mail -lehden mukaan Kardashian on kyllästynyt miehensä käytökseen ja vaikuttaisi siltä, että suhde on tulossa tiensä päähän. Kourtney jakoi Instagramissaan kuvan Disneyn piirroselokuvasta. Kuvan kohtauksessa piirroshahmo on katkerana hyvästelemässä toisen hahmoista. Monet ovat spekuloineet, että kuva kertoo pariskunnan tilanteesta.

/a>

A photo posted by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on