The Wolf of Wall Street -kaunotar poseerasi veden alla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijätär Margot Robbie on osallistunut erikoiseen kuvaussessioon. Tähtösestä nimittäin otettiin lehden kansikuvia niin, että hän joutui olemaan veden alla. Uusista W Magazinen kuvista, ei ole tunnistaa Margot Robbieta, sillä vesi on vääristänyt naisen kasvonpiirteet.

Robbie on kertonut Daily Mail -lehdelle, että kuvaukset olivat hauska kokemus, mutta veden alla poseeraaminen oli kaikkea muuta kuin helppoa. Jotta vesi ei väreilisi oli naisen oltava pitkiä aikoja paikoilaan hengittämättä. Robbie on kertonut olleensa erikoisiin kuviinsa tyytyväinen.

W Magazinen pääkirjoituksen aiheena oli taide ja muoti, joten lehti halusi kansikuvakseen otoksen joka poikkeaa perinteisestä muotikuvasta. Robbie oli kuvassa veden alla muotiluomus päällään. Lehden taide-liitteen kannessa puolestaan poseerasi näyttelijä Jake Gyllenhaal vastaavissa kuvissa.